×

Warning

JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/fresh/public_html/images/376

×

Notice

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/376

MegaSun Tower/Space Vibra Nano

Odlučili ste da u Vašem gradu otvorite studio za sunčanje ili da već postojeći kozmetički salon upotpunite sa novim ili polovnim solarijumom. Niste sigurni koji brend je najbolje rešenje za Vas. U želji da Vam pomognemo, a zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u prodaji, servisu i montaži solarijuma, napravili smo detaljnu analizu tržišta u Srbiji i potrudili se da Vam u kratkim crtama iznesemo nekoliko korisnih saveta pri kupovini solarijuma.

MegaSun solarijumi najviše zastupljeni u Beogradu i okolini, Pančevu,Vršcu, Nišu, Požarevcu, Užicu, Smederevu, Kragujevcu, Kraljevu i Kruševcu.

Pročitajte više: "Pomoć i saveti kod kupovine polovnog solarijuma"

MegaSun Tower/Space Vibra Nano - Cena sa montažom 2400 Evra

Top fitnes pritiskom na dugme - za samo 10 minuta, a bez fizičkog napora. Ten i oblikovano telo za samo 10 minuta - naizmenična vibrirajuća ploča to čini mogućim. Za 10 minuta treninga, mišići na stomaku, nogama i donji deo leđa su stimulisani bez naprezanja zglobova, simulacijom pokreta koje čovek čini dok hoda. Ovo obezbeđuje zdrave vibracije tokom sunčanja, na osnovu medicinskih istraživanja. Protok krvi se povećava, topljenje masti se povećava, fizički učinak je pojačan i izgradnja mišića unapređena. Povećanje protoka krvi pospešuje i efekat sunčanja u solarijumu, čime se brže dolazi do željenog tena.

Zahvaljujući 5 nivoa treninga u tri različita podešavanja - Fitnes, Relaks i Wellness - mnoštvo efekata je postignuto. Sve ovo bez fizičkog napora.

Galerija slika

{gallery}376{/gallery}

Main Menu