Hapro/Luxura - Novo

Hapro/Luxura - Novo

Hapro Luxura X7

Stilizovan solarijum koji stavlja do znanja Vašim mušterijama da su došli u ozbiljan salon. Luxura X7 jednostavno odiše profesionalizmom, kvalitetom i nivoom. Šta god da odaberete, da li je to beskrajno plava, sumrak narandžasta zvezdano srebrna, lubenica zeleno ili specijalnu Glamour ediciju, Vaši klijenti će uživati u fantastično komfornom tretmanu koji vodi ka pretdnom tenu.

Hapro Luxura X5

Da li tražite solarijum koji će Vam objasniti šta znači kvalitet i potamnjivanje, ali da istovremeno izgleda tako impresivno da jednsotavno ne pušta Vaše klijente da odu? Luxura X5 Vašim klijentima daje tačan osećaj samopouzdanja.

Hapro Luxura X3

Odličan entry-level model Luxura proizvodne linije je Luxura X3: kompaktan ali kompletan solarijum koji daje prelep ten i savršeno se uklapa u manje prostorije.

Hapro Luxura X10

Luksuzne mogućnosti, savršen komfor, dosta prostora i na sve to predivan ten... X10 je zvezda naših neverovatnih proizvoda Luxura proizvodne linije i može biti kristalno bela, biserno bela i arktičko plava. Dizajn je, bez sumnje, zapanjujući i privlači pažnju, ali ono što najviše udara je lepota koja sadrži sve što i obećava!

Hapro Luxura V7

Luxura V7 je ocaravajuc, a ne oduzima od prostorije mnogo mesta! Unutar vertikalne kabine postoji dosta prostora što znaci da ce korisnik moci da se pomera slobodno dok se bude suncao u stojecem položaju. Specijalno iskustvo za Vaše klijente, sa svojih 48 lampi proizvodi ravnomeran ten po celom telu. Možete izabrati neku od savršenih boja (tamno žuta, beskrajno plava, lubenica zeleno, biserno belo ili Glamour serija) koja ce se uklopiti u stil vašeg salona. Dekorativna rasveta privlaci dodatnu pažnju.

Hapro Luxura V5

Ovo rešenje nudi kompletan doživljaj pri potamnjivanju na relativno maloj površini. Sa 42 lampe Vaš klijent će dobiti savršen ten u stojećem položaju. Za mnoge preduzetnike, Luxura V7 je savršen dodatak na trenutne usluge njihovih salona. Postoje četiri varijante ovog solarijuma. Razlika leži u snazi lampa i opciono ugradivom potamnjivaču lica XLc serije.

U bojama beskrajno plava, sumrak narandžasta, zvezdano srebrna ili lubenica želena, V5 će privući mnoge radnoznale poglede iskrenih obožavalaca sunčanja.

Napomena

* Važni saveti i smernice kod kupovine solarijuma, kliknite ovde!

* Za više detalja o megaSun solarijumima možete posetiti sajt našeg partnera iz Nemačke, kliknite ovde.

* Cene su izražene u EUR bez PDV-a. Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvredosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

* Prodavac zadržava pravo promene cene bez prethodnog obaveštavanja.

FreshCosmetics d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevica 14
11000 Beograd - Batajnica, Srbija

E-mail: [email protected]

Kontakt za kozmetiku i lampe
060/ 334 49 02
011/ 377 45 57

Kontakt za solarijume
064/ 357 28 86

Kontakt za top lasere
060/ 357 28 86

FreshCosmetics d.o.o. | Bosna i Hercegovina
Srpske dobrovoljacke garde 14
76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Kontakt: Danijel Kovacevic
Mob.: ‎+387 65 563926
E-mail: [email protected]

Main Menu