Hapro/Luxura - Novo

Hapro/Luxura - Novo

Hapro Luxura X7

Stilizovan solarijum koji stavlja do znanja Vašim mušterijama da su došli u ozbiljan salon. Luxura X7 jednostavno odiše profesionalizmom, kvalitetom i nivoom. Šta god da odaberete, da li je to beskrajno plava, sumrak narandžasta zvezdano srebrna, lubenica zeleno ili specijalnu Glamour ediciju, Vaši klijenti će uživati u fantastično komfornom tretmanu koji vodi ka pretdnom tenu.

Hapro Luxura X5

Da li tražite solarijum koji će Vam objasniti šta znači kvalitet i potamnjivanje, ali da istovremeno izgleda tako impresivno da jednsotavno ne pušta Vaše klijente da odu? Luxura X5 Vašim klijentima daje tačan osećaj samopouzdanja.

Hapro Luxura X3

Odličan entry-level model Luxura proizvodne linije je Luxura X3: kompaktan ali kompletan solarijum koji daje prelep ten i savršeno se uklapa u manje prostorije.

Hapro Luxura X10

Luksuzne mogućnosti, savršen komfor, dosta prostora i na sve to predivan ten... X10 je zvezda naših neverovatnih proizvoda Luxura proizvodne linije i može biti kristalno bela, biserno bela i arktičko plava. Dizajn je, bez sumnje, zapanjujući i privlači pažnju, ali ono što najviše udara je lepota koja sadrži sve što i obećava!

Hapro Luxura V7

Luxura V7 je ocaravajuc, a ne oduzima od prostorije mnogo mesta! Unutar vertikalne kabine postoji dosta prostora što znaci da ce korisnik moci da se pomera slobodno dok se bude suncao u stojecem položaju. Specijalno iskustvo za Vaše klijente, sa svojih 48 lampi proizvodi ravnomeran ten po celom telu. Možete izabrati neku od savršenih boja (tamno žuta, beskrajno plava, lubenica zeleno, biserno belo ili Glamour serija) koja ce se uklopiti u stil vašeg salona. Dekorativna rasveta privlaci dodatnu pažnju.

Hapro Luxura V5

Ovo rešenje nudi kompletan doživljaj pri potamnjivanju na relativno maloj površini. Sa 42 lampe Vaš klijent će dobiti savršen ten u stojećem položaju. Za mnoge preduzetnike, Luxura V7 je savršen dodatak na trenutne usluge njihovih salona. Postoje četiri varijante ovog solarijuma. Razlika leži u snazi lampa i opciono ugradivom potamnjivaču lica XLc serije.

U bojama beskrajno plava, sumrak narandžasta, zvezdano srebrna ili lubenica želena, V5 će privući mnoge radnoznale poglede iskrenih obožavalaca sunčanja.

Main Menu