NOVE PREMIUM Royal Gold lampe

Kompanija Fresh Cosmetics i ove, kao i prethodnih godina, predstavila se mnogobrojnim posetiocima 29.-og me─Ĺunarodnog Sajma kozmetike, svojim bogatim asortimanom novih i polovnih solarijuma; kompletnom opremom, delovima i visoko kvalitetnim lampama za studie za sun─Źanje.

Manifestacija poput ove idealna je prilika da sve naše klijente upoznamo sa najsavremenijim svetskim trendovima kada je re─Ź o solarijumima. Zahvaljuju─çi najnovijoj generaciji Premium Royal Gold lampi, od kojih izdvajamo Royal Gold OxyTan i Royal Gold HYBRID TECHNOLOGY lampe, ljubiteljima vešta─Źkog sun─Źanja omogu─çili smo još ne┼żniji i kvalitetniji u┼żitak, od onoga koji su imali do sada.

Nove wellness lampe objedinjuju pozitivan zna─Źaj crvenog i UV svetla. Crveno svetlo ne┼żno prodire u dublje slojeve Vaše ko┼że i na taj na─Źin stimuliše cirkulaciju krvi, zatim aktivira dotok kiseonika i pospešuje stvaranje kolagena. Ono što je veoma bitno da se naglasi jeste da posle du┼żeg koriš─çenja Royal Gold OxyTan lampi Vaša ko┼ża postaje ne┼żnija i deluje znatno sve┼żije i mla─Ĺe.

Osim što je omogu─çila dostupnost OxyTan lampe na našem tr┼żištu, kompanija Fresh Cosmetics odlu─Źila se i za uvoz poslednje generacije Premium Royal Gold Hybrid Tehnology lampe, koja je razvijena u skladu sa aktuelnim evropskim standardima.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe sadr┼że ─Źetiri glavne talasne du┼żine, a to su: UVB (koja je zna─Źajna za nastajanje melanina i vitamina D u Vašoj ko┼żi), UVA (koja Vaš ten ─Źini preplanulim), Plava svetlost (koja je veoma zna─Źajna da ko┼ża nakon tretmana u solarijumu bude savršeno ─Źista, bez ne┼żeljenog crvenila) i Crvena svetlost ─Źije blagodeti sam ve─ç spomenula.

Royal Gold Hybrid Tehnology lampe pru┼żaju visok kvalitet UV zra─Źenja tokom celog veka trajanja od 800 sati, a ono što je veoma bitno za sve korisnike solarijuma hibridna tehnologija refleksije svetlosti daje savršene rezultate tokom sun─Źanja, a sam efekat ovih lampi smatra se manje agresivnim od izlaganja ko┼że sun─Źevim zracima.

Ono što izdvaja Royal Gold OxyTan i Royal Gold Hybrid Tehnology lampe u pore─Ĺenju sa klasi─Źnim UV lampama jeste znatno druga─Źiji ose─çaj na ko┼żi samih korisnika solarijuma.

┼Żeljeno preplanuli ten bez crvenila, ko┼ża koja posle nekoliko tretmana izgleda znatno sve┼żija i mla─Ĺa, samo su neke od prednosti koje smo Vam omogu─çili ukoliko ste se opredelili za koriš─çenje novih Premium Royal Gold lampi.

Za kraj samo da podsetimo sve naše klijente da je kompanija Fresh Cosmetics ekskluzivni distributer Asther kozmetike za sun─Źanje, Brill Bird kozmetike za negu noktiju, kao i Hot Chocolate Brown lampi za solarijume.

Napomena

* Va┼żni saveti i smernice kod kupovine solarijuma, kliknite ovde!

* Za više detalja o megaSun solarijumima mo┼żete posetiti sajt našeg partnera iz Nema─Źke, kliknite ovde.

* Cene su izra┼żene u EUR bez PDV-a. Pla─çanje se vrši u dinarskoj protivvredosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

* Prodavac zadr┼żava pravo promene cene bez prethodnog obaveštavanja.

FreshCosmetics d.o.o.
Majora Zorana Radosavljevica 14
11000 Beograd - Batajnica, Srbija

E-mail: [email protected]

Kontakt za kozmetiku i lampe
060/ 334 49 02
011/ 377 45 57

Kontakt za solarijume
064/ 357 28 86

Kontakt za top lasere
060/ 357 28 86

FreshCosmetics d.o.o. | Bosna i Hercegovina
Srpske dobrovoljacke garde 14
76300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Kontakt: Danijel Kovacevic
Mob.: ÔÇÄ+387 65 563926
E-mail: [email protected]

Main Menu