Asther kozmetika za sunčanje

Naša misija je da proizvodimo kozmetiku za sunčanje u pristupačnom rasponu cena, a da pritom zadrže najkvalitetnije parametre. Sva Asther kozmetika za sunčanje proizvedena je od sastojaka najviše klase, a njihovi recepti temelje se na gotovo 25 godina iskustva u kozmetičkoj industriji. Asther Laboratorija posebnu pažnju poklanja potrebama kupaca, kao što svedoči naš kontinuirani proces razvoja i inovacija u proizvodima koje nudimo. Najbolji dokaz visokog kvaliteta proizvoda Asther je zadovoljstvo kupaca širom Evrope.

Korišćenjem krema za sunčanje, svojoj koži vraćate hidrataciju koja je izgubljena tokom sunčanja, i u isto vreme povećavate rezultate samog sunčanja.

Kreme za solarijum

Krema za sunčanje Quantum Sunčanje u solarijumima i izlaganje ultravioletnim zracima znatno isušuje kožu. Korišćenjem krema za sunčanje, svojoj koži vraćate hidrataciju koja je izgubljena tokom seanse sunčanja, i u isto vreme povećavate rezultate samog sunčanja. Upotreba krema Vam, ne samo omogućava da dobijete tamniju boju, već da brže pocrnite i da Vam boja duže traje. Takođe, kreme za sunčanje u solarijumima sadrže posebne sastojke koji povećavaju proizvodnju melanina u telu, i mogu da smanje pojavu bora i celulita. Kreme za sunčanje povećavaju uticaj ultavioletnih zrakova koji omogućavaju da koža u solarijumima brže i bolje pocrni. Melanin pomoću ovih sastojaka izlazi na površinu kože i time povećava uticaj solarijuma.

Osnovna prednost krema za sunčanje u solarijumima je što omogućava da boja koja se dobije tokom sunčanja, nakon sunčanja bude postojanija i dugotrajnija. Kozmetika za sunčanje koja se možete naći u apotekama i parfimerijama uglavnom ne sadrže sastojke koji Vašoj koži daju maksimalne rezultate, i nakon sunčanja ne održavaju tamnu boju duže. Takođe, preparati koji se prodaju za masovno tržište, ne omogućavaju obnavljanje hidratacije koja je smanjena sunčanjem u solarijumima. Iz tog razloga Vam preporučujemo da koristite kreme koje se specijalno prodaju u salonima za sunčanje.

Main Menu