Ergoline Prestige 990

Prestige 990 Dynamic Power je ispred svog vremena kad su u pitanju profesionalni solarijumi sa ekspresivnim Fashionpink narandžastim dizajnom. Očaravajući svetlosni efekat sa diskretnim osvetljenjem u boji deluje tako primamljivo, a njegov prostrani tunel za sunčanje i ekstra široka Multi Relax akrilna podloga pojačavaju obećanu luksuznost

Savremen

Njegove standardne Temptronic kontrole klime kao i Aqua Mist & Aroma obećavaju osvežavajuće potamnjivačko iskustvo. Opcione mogućnosti koje su dostupne su potamnjivač ramena sa Ultra Performance tehnologijom i 3D zvučni sistem sa sabvuferom koji će zadovoljiti Vaše klijente sa punim zvukom, a priključak za MP3 plejer će im omogućiti da uživaju u svojim omiljenim pesmama. Rukovanje solarijumom je poprilično lako zahvaljujući inovativno rešenim kotrnolama u kokpitu sa jasnim simbolima, punim ispisom teksta i prijateljskim Voice Guide-om.

:

Podvucite njegovu snagu, Open Sun 1050 je dizajniran sa snažnim linijama, predivnim ambijentalnim osvetljenjem, isijavanjem logoa, modernim vrhunskim bojama i isijavajućom plavom na ivicama. Solarijum će sa ovim remek delom privući klijente u salon ma gde god bili.

Karakteristike:

Model Ergoline Prestige 990
Lampe za telo -
Lampe za telo u gornjoj ploči -
Lampe za telo u donjoj ploči -
Lampe za lice -
Aqua Cool (osvežavanje) -
Aroma (miris) -
Mega Voice (glasovni vodič) -
Mp3 - Sound Box -
Zvučnici (muzika iz studija) -
   
Klima -
Snaga u kW -
Cev za ventilaciju (mm) -
Osigurači -
Dimenzije zatvoren -
Dimenzije otvoren -
Garancija 12 meseci
Servis solarijum kompletno servisiran
U cenu solarijuma su uračunate

Nove lampe
Novi starteri
Novi tajmeri
Tečnost za čišćenje
Naočare za sunčanje
Set kozmetike za sunčanje
Prevoz i montaža na teritoriji Srbije

Main Menu